Pontos idő: 2022.10.03. 20:44

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
 Oldal: 1 / 15 [ 148 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2016.12.31. 14:38 
Pinyőőőőőő

Csatlakozott: 2010.01.25. 13:31
Hozzászólások: 894
NAGYBUSZOS utazás Kisvárdára!

A Loki Szurkolók Egyesülete nagybuszos utazást szervez a 2017.01.07 (szombat) 18:00-tól megrendezésre kerülő
Kisvárdai KC - Debreceni VSC női kézilabda NB1-es mérkőzésre.

Start: 2017.01.07. 13:00 - Monti Ezredes utca, LOKI Klub
Utazás ára: 2.500 HUF

Az Újév első túrája, kiváló lehetőség megalapozni az előttünk álló hónapokat!
MINDENKI KISVÁRDÁRA!!!

(dresscode fekete)

Boldog Újévet kívánunk mindenkinek!


Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2016.05.26. 14:02 
Pinyőőőőőő
Avatar

Csatlakozott: 2010.02.01. 16:10
Hozzászólások: 3587
https://www.youtube.com/watch?v=jWa5TVtFK-Q

1:40-nél fontos! dresscode: piros


Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2016.04.21. 09:17 
Pinyőőőőőő
Avatar

Csatlakozott: 2010.02.01. 16:10
Hozzászólások: 3587
A sporttörvény számunkra elfogadható változtatásáért vívott harcunk jegyében ismertetjük, a debreceni szervezett szurkolói csoportok képviseletét is felvállaló Szurkolói Iroda közleményét, bízva abban, hogy a döntéshozók tesznek végre az ellen, hogy ne Lófej-féle hangulat legyen a labdarúgó meccseken, hanem olyan, mint a tegnapi kézilabda mérkőzésen!

Ugye Önök nem bolsevikok?

Tisztelt kormányzó párt!

Önök a vasárnapi boltzárral kapcsolatos törvényük visszavonásakor azt kommunikálták, hogy a vasárnapi boltzár egy nagyon jó dolog volt, csupa előnnyel, csak nem tudták elfogadtatni a lakossággal, hogy milyen jó, illetve azt is kinyilvánították, hogy nem bolsevikok, hogy erővel csináljanak jót.
Mindkét gondolatukra reagálnánk. Lehet, hogy a regisztráció is egy fantasztikus dolog, meg a szkenner is, akárcsak a boltbezárás, csak a szurkolók ugyanolyan éretlenek az ilyen nagy gondolatokra, mint a magyar lakosság többsége, akivel nem sikerült 1 év alatt elfogadtatni, hogy a vasárnapi boltzár milyen jó.
A lelátók népe 3 év alatt sem tudta elfogadni, hogy ez a sok aránytalan szigor nekik milyen jó. A szervezett csoportok véleménye az, hogy a regisztráció és a szkenner is egy felesleges dolog, ahogy már ezt korábban többször is kifejtettük, de legalább az egyszerű többségre legyenek tekintettel, akik annyira nem értették, hogy nekik ez milyen jó, hogy ezrével fordultak el a lelátóktól.
Ha valóban nem bolsevikok, akkor ne tartsák fent tovább erőből a jelenlegi helyzetet, mert nem jó! (Egyébként is, amit a bolsevikok erőből csináltak az sem volt jó!)
A múlt hétvége eseményei ismét megmutatták, hogy Önök néhány nap alatt tudnak egy törvényt elfogadni, módosítani vagy eltörölni. Kérjük a sporttörvény mihamarabbi módosítását a korábbi parlamenti maghallgatásunk során ismertetett gondolatainkat szem előtt tartva!

Szurkolói Iroda


Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2016.04.17. 18:30 
Pinyőőőőőő
Avatar

Csatlakozott: 2010.02.01. 16:10
Hozzászólások: 3587
Az MLSZ függetlensége végképp megszűnt?!

Most aztán kibújt a szög a zsákból. A Ferencváros szurkolói csoportjai ellen Kubatov Gábor –felhasználva politikai hatalmát- diszkriminatív boszorkányüldözést folytat. Miért állítjuk?

Mert a Magyar Kupa döntője –amelynek SZERVEZŐJE a Magyar Labdarúgó Szövetség- a Groupama Arénában lesz, ahol a Ferencváros lesz a vendégcsapat. Eddig kizárólag a hazai csóri, nem VIP-es szektorokba kellett a vénaszkenner a Fradi szurkolóinak. Most kizárólag a vendégszektorba kell , szintén csak a Fradi szurkolóknak. Persze ez cseppet sem diszkrimináció. Mindez azért, mert a Ferencváros vezetése így akarja. Csak.

S mit tesz az MLSZ? Semmit. Illetve felveti az Újpestnek, hogy esetleg lehetne ott is kérni a vénaszkennert. Természetesen az Újpest vezetése ettől elzárkózott.

Kérdezzük mi, szurkolók, akkor MOST ki vezeti az MLSZ-t? Mert úgy tűnik, a Magyar Labdarúgó Szövetség felett ott áll a nagy „bábjátékos”, aki kénye kedve szerint rángatja Magyarország legtehetősebb emberét, aki az MLSZ elnöke.

Ugye rosszul látjuk?

Bizonyítson Elnök úr.

Szurkolói Iroda


Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2016.03.29. 17:22 
Pinyőőőőőő
Avatar

Csatlakozott: 2010.02.01. 16:10
Hozzászólások: 3587
A vidéki táborok közös levele:

Kósa Lajos, az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottság elnökének

Tisztelt Kósa Lajos Úr!Elnézést kérünk, amiért levelünkben olykor túl nyersen fogalmazunk, de a jelen helyzetben már nagyon nehéz visszafogottan írni a helyzetről, és a levél stílusa hűen tükrözi, hogy mennyire elegünk van az egész színjátékból!Ezen levelet támogató szervezett szurkolói csoportok közös kérését fogalmazzuk meg, amikor azt kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten minden fórumon vessék be lobbi erejüket, és segítsenek abban, hogy a hazai lelátók újra elkezdjenek megtelni nézőkkel! Ez nem fog egyik pillanatról a másikra megtörténni, mert sok ezer szurkolónak sokféle problémája van, amik közül mi most csak az egyikre szeretnénk megoldást találni, mert az egy egyszerű törvénymódosítással megoldható, ha van rá szándék!

Levelünknek 3 apropója van:

- Csepelen egy NB3-as mérkőzésen 10.000-nél többen voltak, ahányan sok esetben 5 NB1-es meccsen összesen sincsenek. A mérkőzésen nem volt előírva a névre szóló jegyértékesítés, sem „buszoztatás”, semmi, ami a szurkolók bejutását körülményesebbé tenné, és mindezek ellenére balhémentes volt, ahogy a Csepel ügyvezetője fogalmazott, erre lenne szüksége a focinak és a családoknak.

- A Ferencváros elnöke tegnap felfüggesztette a Fradi mérkőzéseiről kizárt szurkolóik büntetését. Az ORFK 2015 áprilisában arról adott írásos tájékoztatást, hogy a Sportrendészeti Nyilvántartásban országosan mindössze 16 fő volt a meccsek megtekintésétől el- illetve a stadionokból kitiltva. Ez a szám azóta – a sporttörvény hatálya alá tartozó NB1-ben - 3 ferencvárosi szurkolóval bővült, de NB3-ba sorolt csapatok szurkolóival csökkent. Nem kell nagy matektudás ahhoz, hogy megállapítsuk, hogy a stadionokban nem kívánatos szurkolók távoltartására kitalált regisztrációnak így most már végleg semmi értelme, és teljesen aránytalan, hogy országosan néhány fő miatt több tízezer ember adatait kérik!

- A sporttörvény módosítására 2015 őszén tett javaslatainkat lesöpörték a terrorveszélyre hivatkozva (tavaly őszi Párizsi esetek), de igazából azok az érvek akkor is kreáltak voltak, illetve a történtek minket igazoltak. A Stade de France előtt robbantó terroristának volt jegye a mérkőzésre, mert simán kijátssza a rendszert egy tényleg veszélyes alak, a családoknak meg csak szívás a sorban állás, meg a regisztrációs macera. A stadionba azért nem jutott be, mert a kőkorszaki ruházat átvizsgálásnál bukott le. A mostani brüsszeli – de a korábbi bostoni, londoni stb – robbantásoknál is a kamerák felvételei alapján azonosították, illetve keresték az elkövetőket, és minden egyeztetésen elmondtuk mi is, hogy a hazai stadionokban már régen felszerelt HD kamerákkal megoldható a rendbontók beazonosítása. Egyszóval a terrorizmus veszélyt is felhasználni a névre szóló jegyértékesítés fenntartásában ugyanolyan blőd parasztvakítás, mint a megsokszorozott fegyveres rendvédelmi jelenlét az utcáinkon, amit egy mezei amatőr bankrabló is olyannyira lesza*t, hogy a géppisztolyos rendőröktől pár száz méterre rabolta ki az egyik magyar bankot.Végül, de nem utolsó sorban arra is felhívnánk a figyelmet, hogy sokszor beszéltünk arról, hogy nem akarjuk, hogy olyan személyek ellenőrizzék a belépésnél személyes adatainkat, akiknek erkölcsi bizonyítványa sincs és nem is láthatnának el rendészi feladatokat. Az utóbbi hetek eseményei az egész országgal megismertették, hogy kikről is beszélünk. A különböző írásokban megjelent, hogy a Ferencváros rendezői azért vannak napirenden, mert más érdekcsoportok akarnak hozzáférni a meccsbiztosítási bizniszhez. Kijelentjük, hogy a levelet aláíró táborok egyike sem kíván a Fradi meccsbiztosító kondérjában turkálni, egyszerűen azt szeretnénk, ha a sporttörvény ide vonatkozó passzusát az illetékesek betartatnák, illetve a törvénytelenségeket szankcionálnák!

A sporttörvény módosításáig, és a regisztráció eltörléséig arra kérjük klubjainkat, hogy a Fradi vezetőségének módszerét követve, ragadjanak egy szinonima szótárat és ahogy ők a rendezőkre vonatkozó előírásokat kijátsszák olyan szavakkal, amik nem szerepelnek a törvényben, addig klubjaink is jegy illetve belépő helyett, tegyék lehetővé a mérkőzésekre tickettel, vagy valami hasonlóval a bejutást, amire nem vonatkozik a „névre szóló” passzus. Kreatívabb klubvezetők ingyenessé is tehetik a mérkőzéseiket, amire egy támogatói tombola szelvény megvásárlásával lehet belépni. A drágább tombolákkal helyet foglalók szektoraiban több ajándékot (labdát, mezt stb), az alacsonyabb árú tombolával bejutók szektoraiban kevesebb ajándékot sorsolhatnának. Ennek a gyerekek és a családok egészen biztosan örülnének!

Várjuk a tombolát, illetve a regisztráció eltörlését! Addig is mivel nem vagyunk parasztok, parasztvakítást nem kérünk, és inkább bojkottálunk, vagy nem bojkottálunk csak sza*unk erre az egész bohóckodásra!

Levelünket kapja még valamennyi a levelet támogató klub ügyvezetője.

A fenti gondolatokat támogatva, bízunk a sporttörvény kedvező módosításában:

Békéscsaba, Debrecen, Diósgyőr, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely, Zalaegerszeg szervezett szurkolói csoportjai


Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2015.11.02. 23:14 
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen
Avatar

Csatlakozott: 2010.02.09. 22:11
Hozzászólások: 110
Tartózkodási hely: Debrecen
Sziasztok!
Szombaton (nov.7) 18 órától LOSZ taggyűlés a Montin.
Számítunk jelenlétedre!


Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2015.07.23. 10:10 
Ne feledjétek, a mai mérkőzésre visszatérünk!

MINDENKI A KAPU MÖGÉ, MINDENKI FEHÉRBEN!

GYERÜNK LOKI!


  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2015.03.27. 11:12 
Kazinczy-díjas

Csatlakozott: 2010.01.25. 17:39
Hozzászólások: 1209
Tartózkodási hely: debrecen vadkelet
Debreceni Rendőrkapitányság Vezetője
Dr. Uzonyi Attila r. ezredes részére
DebrecenTisztelt Vezető Úr!


Az Ön által Egyesületünk részére megküldött tájékoztatással kapcsolatban az alábbiakat kívánjuk előadni.

Meglepődve szembesültünk az Ön által leírtakkal, bár szurkolóként a mai világban már semmin nem lepődik meg az ember.

Azt természetesen tudjuk, hogy Ön nem kifejezetten "szurkolóbarát", azt is tudjuk, hogy az aktuális kormányzat, valamint a labdarúgásunk irányításáért felelős sportvezetőség potenciális bűnözőként tekint ránk, szurkolókra, de mindennek van határa, Tisztelt Vezető Úr!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Egyesületünk 2015. március 28. napjára semmilyen olyan rendezvényt nem szervez, mely a Gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá esik. Az ténykérdés, hogy városunkban ezen a napon végre már egy olyan sportrendezvény kerül megrendezésre, ahová mi, szurkolók, "ultrák" is ki szeretnénk látogatni. Tény az is, hogy ehhez nem szükséges sem szurkolói kártya, sem vénaszkenner, sőt, Csányi Úr internetes adatbázisába sem kell regisztrálnunk, bár ez Önöket bizonyára nagy megelégedettséggel töltené el.

Mi egyet szeretnénk tenni ezen a napon: jól szeretnénk érezni magunkat, szurkolni szeretnénk végre a szeretett csapatunknak, és át szeretnénk újra érezni azt az érzést, amit régen élhettünk át, hála az MLSZ idiotizmusának. Maga az, hogy szurkolni fogunk ezen a mérkőzésen, szimbolizálja majd az MLSZ döntéseivel szembeni ellenállásunkat, de mi semmilyen rendezvényt nem szervezünk, így semmilyen bejelentéssel nem fogunk élni az Önök irányába.

Sajnálattal és megdöbbenéssel látjuk, hogy Önök rendfenntartó hatóságként úgy látják, hogy ha ma Magyarországon előre nem látható számú szurkoló meccsre kíván menni, akkor az már olyan rendezvénynek minősül, melyet előre be kell jelenteni. Ez szégyen, mi ebből nem kérünk!

Természetesen nem célunk, hogy bármely szurkolótársunk jogsértő magatartást tanúsítson, ezért kérjük Önöket, hogy egy nyílt felhívásban tájékoztassanak bennünket, szurkolókat az alábbiakról:

Meccsre menet és onnan távozóban pontosan mekkora csoportokban szabad vonulni, mit szabad pontosan mondani, esetleg a "Hajrá Loki!" csoportosan történő kiabálása megvalósít-e bármilyen jogsértést?

Vendéglátóhelyekre, esetleg Nemzeti Dohányboltokba mekkora csoportokban szabad betérni, pontosan mit (sört, bort, stb..) lehet inni, esetleg zsíros kenyér fogyasztása lilahagymával engedélyezett-e, hatályos jogszabályt ezzel megsértünk-e?

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az Ön által munkanapon 10 óra 30 perckor indokoltnak tartott egyeztetésen azért nem állt módunkban megjelenni, mert bármilyen hihetetlen, mi ilyen időpontban dolgozni szoktunk.


Debrecen, 2015. március 26.


Tisztelettel,


Loki Szurkolók Egyesületének Jogásza_________________
BoYs 1902
Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2015.03.12. 12:54 
Pinyőőőőőő
Avatar

Csatlakozott: 2010.02.01. 16:10
Hozzászólások: 3587
A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének elnöksége és az élvonalbeli klubok csapatkapitányai közösen úgy döntöttek, hogy a magyar stadionok elnéptelenedésének megállítása érdekében nyílt levélben fordul a Magyar Labdarúgó Szövetséghez. A HLSZ az alábbi levelet postázta a sportági vezetés részére, a levelet szó szerint tesszük közzé.


Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség!

Előrebocsátjuk, hogy üdvözöljük és tiszteletben tartjuk a Szövetség és a Klubok mindazon törekvését, amely a labdarúgó mérkőzések kulturált és biztonságos lebonyolítását szolgálja. Ugyanakkor sajnálattal tapasztaljuk, hogy a mérkőzéseken egyre kevesebb néző teszi tiszteletét.

Ennek oka - többek között - az is lehet, hogy talán túl szigorúak a követelmények, amelyeknek a szurkolói biztonsági ellenőrzések során meg kell felelni. Mindannyiunkat örömmel töltene el, ha teltházas mérkőzéseket játszhatnánk, mi ennek érdekében igyekszünk mindent megtenni.

Kérjük azonban az illetékeseket, hogy vizsgálják felül azokat az intézkedéseket, amelyek a törvény szigoránál is szigorúbb szabályokat szabnak, távol tartva ezáltal a szurkolók egy részét.

Természetesen mindannyiunk érdeke, hogy az oda nem való személyek továbbra se látogathassák a meccseket, de bízunk benne, hogy közösen találhatunk olyan megoldást, amely növeli a jelenlegi nézőszámot.

Budapest, 2015. március 9.


Tisztelettel:

A HLSZ Elnöksége és az NB I-es csapatkapitányok nevében

dr. Horváth Gábor
főtitkár


Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Közlemények
HozzászólásElküldve: 2014.12.22. 18:51 
Pinyőőőőőő
Avatar

Csatlakozott: 2010.01.26. 13:18
Hozzászólások: 1365
A Loki Szurkolók Egyesülete autóbuszos utazást szervez a 2014 12. 29. 18.00-tól megrendezésre kerülő Békéscsaba - Debreceni VSC magyar bajnoki mérkőzésre.

Indulás 29-én hétfőn 14.00-kor a Dósa Nádor Térről.

Az utazás ára 1.400HUF tagoknak 2.000 HUF nem tagoknak.

A tagdíjakat lehet rendezni addig!


Offline
 Profil Privát üzenet küldése  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
 Oldal: 1 / 15 [ 148 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Ugrás:  

cron