Beszámoló

július 13., 02:07

FK Sutjeska - Debreceni VSC

Debrecen on tour Niksic

FK Sutjeska - Debreceni VSC 2-0

A sorsolás ezúttal kegyes volt hozzánk, hiszen a lehetséges ellenfelek közül talán a legjobbat kaptuk, Montenegró második legnagyobb városába, Niksicsbe szólított a sors. Az első mérkőzés kimenetele után nem sokan aggódtak a továbbjutást illetően, ám csak megnehezítette a dolgát a csapat, a nevesincs montenegróiaktól sikerült vereséget szenvedni. 

A társaság nagyobb része kedden indult útnak a szokásos kis késéssel, az első úti cél pedig Budva városa volt. Az út magyarországi szakasza még csendesebben, kevés alkohollal telt, és a határon sem volt semmilyen baszakodás, ezért jó időt futottunk a Balkánra, másnap délre érkeztünk meg az üdülővárosba. Rövid pihenő, evés-ivás, majd irány a tengerpart. Este a többség az óváros utcáin bulizott, viszont elég korán bezártak az italmérő helyek.

Másnap délelőtt még irány a part, majd délben a meccsre indultunk tovább. Podgoricában álltunk össze a szerdán indulókkal, így 30-an közeledtünk Niksics felé. Hamarosan ki is szúrta a társaságot egy "Policija", így innentől őket kellett követnünk. Jó, hogy így nem láttuk a teljes várost, mert egy putri. Az út szélén pár kis koszos cigánygyerek mutogatásán kívül a helyi ultrák is feltűntek, de nem foglalkoztak velünk, igaz, sokkal többen nem is voltak. 

A vendégszektorhoz érve természetesen se büfé, se jegy, és az átvizsgálást sem vitték túlzásba. A meccsről inkább nem ejtek szót, felejthető... Az elején elnyomtunk pár nótát a létszámnak megfelelő hangerővel, később pedig többnyire csak a helyzeteket reagáltuk le. A hazai ultrák vagy 80-100-an szurkolgattak, a vége felé pörögtek fel inkább, amibe bekapcsolódott szemben a pár száz fős tribün is. A vége 2-0, és épphogy továbbjutás. Összességében hatalmas túra, buli, tengerpart! De...Az a 90 perc nem kellett volna! :) Folytatás Lettországban!

HugaP

További beszámolók

Beszámolójúlius 23., 00:07

Skonto FC- DVSC

Debrecen on tour Riga Bővebben...

Beszámolómájus 23., 12:05

DVSC- Békéscsaba

Kézilabda rájátszás Bővebben...

Beszámolómájus 02., 13:05

Siófok KC-DVSC

Kézilabda rájátszás Bővebben...

Beszámolómájus 02., 12:05

DVSC- Dinamo Bukarest

Edzőmérkőzés a Nagyerdei Stadionban Bővebben...

Beszámolómárcius 13., 23:03

DVSC- Békéscsaba

NB1 Alapszakasz, 22. forduló Bővebben...

Beszámolójanuár 20., 15:01

DVSC-Fehérvár KC és Vác-DVSC

Kézilabda alapszakasz, 12- 13. forduló Bővebben...

Beszámolójanuár 11., 01:01

Békéscsaba - DVSC

Kézilabda alapszakasz, 11. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 28., 19:11

DVSC-Mosonmagyaróvár

Kézilabda alapszakasz, 10. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 13., 13:11

Siófok KC-DVSC

Kézilabda alapszakasz, 9. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 13., 12:11

A Függetlenség Napja Varsóban

Marsz Niepodległości  Bővebben...