Beszámoló

március 13., 23:03

DVSC- Békéscsaba

NB1 Alapszakasz, 22. forduló

Debreceni VSC -  Békéscsaba 32-29 (16-16)


A hétvége közeledtével kézilabda mérkőzés került megredezésre a Hódosban, ahol a gyűlölt viharsarkiak érkeztek. 1700 néző, remek hangulat és egy telt B szektor fogadta a kivonuló csapatokat. Arról már szót sem ejtünk, hogy a vendégeknek ezúttal sem sikerült időben megérkezni.

A találkozó első perceiben nehezen lendültünk bele, 1-2 gólos előny a Csabánál, csak a félidő derekán fordult a kocka. Jó perces pihenőik azonban voltak a csapatoknak, hiszen egy kis akcióra is sor került. Egy társunk a lilák közvetlen közelét élvezve tépte le a Stormcorner lepedőt, és már tapadt is rá a szeku, no meg a lilák is kezelésbe vették a kordonokat, elkezdték a szokásos műbalhét, amit régebben Halason és Szegeden is bemutattak már... Egyre többen  és több oldalról érkezett a segítség a sorainkból, de az elbarikádozott vendégtáborhoz csak páran fértek oda, többen a szekuval birkóztak, és bevonult a készenléti is. A vége drapéria bukása a csabaiaknál és kiürített vendégszektor.  Sokan már most telesírják az internetet az esettel kapcsolatban. 20 emberrel 3 molinóval elindulni szép, csak az ilyen esemény benne van, és lehet vele számolni, legközelebb majd mérlegelnek a srácok. 

A szektorba visszatérve folytattuk, ahol abbahagytuk. A létszámnak megfelelő hangerővel zengett a csarnok, amit pár lengetőssel dobtunk fel. Egyébként egy külön kétrudassal is kedveskedtünk a liláknak, "bad boys..." 2002-es fennállásuk óta elhagytak már pár transzparenst, most épp nálunk landolt egy.

A meccs utolsó perceiben extázis, őrület és a kibaszott pokol! Az utolsó másodpercekben egy védekezést követően parádés góllal tettük fel az i-re a pontot! A koreográfia már sejthető innentől, közös éneklés a csapattal, ünneplés még hosszú-hosszú percekig! Soha rosszabb meccset, soha rosszabb napot!

DVSC- Egy életen át!

HugaPTovábbi beszámolók

Beszámolójúlius 23., 00:07

Skonto FC- DVSC

Debrecen on tour Riga Bővebben...

Beszámolójúlius 13., 02:07

FK Sutjeska - Debreceni VSC

Debrecen on tour Niksic Bővebben...

Beszámolómájus 23., 12:05

DVSC- Békéscsaba

Kézilabda rájátszás Bővebben...

Beszámolómájus 02., 13:05

Siófok KC-DVSC

Kézilabda rájátszás Bővebben...

Beszámolómájus 02., 12:05

DVSC- Dinamo Bukarest

Edzőmérkőzés a Nagyerdei Stadionban Bővebben...

Beszámolójanuár 20., 15:01

DVSC-Fehérvár KC és Vác-DVSC

Kézilabda alapszakasz, 12- 13. forduló Bővebben...

Beszámolójanuár 11., 01:01

Békéscsaba - DVSC

Kézilabda alapszakasz, 11. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 28., 19:11

DVSC-Mosonmagyaróvár

Kézilabda alapszakasz, 10. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 13., 13:11

Siófok KC-DVSC

Kézilabda alapszakasz, 9. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 13., 12:11

A Függetlenség Napja Varsóban

Marsz Niepodległości  Bővebben...