Beszámoló

november 13., 13:11

Siófok KC-DVSC

Kézilabda alapszakasz, 9. forduló

Siófuck - DVSC 30-28

Egy kisbusszal indultunk útnak picivel kettő után. Mivel időnk volt bőven így nem roham léptekben, szolid italozás mellett Pest előtt két pihenőt tartottunk. Majd Pest után hipp-hopp, jött Vuk :). Egyik társunk picit túl töltött és a mellette lévőtől folyamatosan zacskót próbált kérni, de ő meg annyira telefonált, hogy folyamatosan a bort próbálta a kezébe tuszkolni, azt hitte azt kér még. Szerencsére lett zacskó, is így nagyobb baj nem lett. Egy ilyen kis kalanddal gazdagabban érkeztünk meg a csarnokhoz negyed 6 körül. Mielőtt bementünk volna, páran még elszaladtunk egy közeli boltba, illetve pár környékbeli társunk csatlakozott hozzánk

Viszonylag alaposabb átvizsgálás után mehettünk a nekünk kijelölt helyre a kis tornaterem sarkában. Drapik ki, majd kezdődött is a meccs. Siófokon még mindig divat a vuvuzela és a hajókűrt. Így nem elég hogy a hangtechnika ereje talán még a Főnixbe is elég lett volna, még eme csodálatos duda hangokat is hallgathattuk, mert fújták mintha muszáj volna...... Bár nem voltunk sokan, azért megpróbáltunk valami szurkolásféleséget előadni. Amit tudtunk megtettünk.  Ez idő alatt a pályán azt történt amire számítani lehetett: szünetre 5 gól előnnyel ment a Siófok.

Második félidő aztán a "szokásos koreográfiával" kezdődött, páran a büfében ragadtak, mikor aztán újra kiegészültünk, ismét szurkolgattunk. Szerencsére a pályán már jobb volt a helyzet, a csajok kezdték ledolgozni a hátrányt, és már-már bizakodtunk hogy nem pont nélkül megyünk haza. Aztán az utolsó passzok illetve kapura lövések valahogy csak nem akartak pontosak lenni így lefújást követően 2 góllal jobbnak bizonyult a hazai csapat, taps a mieinknek, és pacsi.

Pici tökölés, majd 9 után útnak is indultunk, hazafelé már picit szaporábban haladtunk. Bömbölt a zene, és Pest után tartottuk az első és egyetlen pihenőnk, nem sokkal éjfél után érkeztünk haza


Végezetül elmondható, összességében vidám kis túra volt ez. Mondanám én hogy ki lehet így kapni, de így nem. Egy pont ha nem is simán, de benne volt a pakliban... Sajnos nem jött össze, viszont a végén a csajok arcán is a csalódottságot lehetett felfedezni, ami nem jó, de ez is azt mutatja, amit tudtak azt Ők ezen az estén megtették; ez pedig jó!

Vatis
További beszámolók

Beszámolójúlius 23., 00:07

Skonto FC- DVSC

Debrecen on tour Riga Bővebben...

Beszámolójúlius 13., 02:07

FK Sutjeska - Debreceni VSC

Debrecen on tour Niksic Bővebben...

Beszámolómájus 23., 12:05

DVSC- Békéscsaba

Kézilabda rájátszás Bővebben...

Beszámolómájus 02., 13:05

Siófok KC-DVSC

Kézilabda rájátszás Bővebben...

Beszámolómájus 02., 12:05

DVSC- Dinamo Bukarest

Edzőmérkőzés a Nagyerdei Stadionban Bővebben...

Beszámolómárcius 13., 23:03

DVSC- Békéscsaba

NB1 Alapszakasz, 22. forduló Bővebben...

Beszámolójanuár 20., 15:01

DVSC-Fehérvár KC és Vác-DVSC

Kézilabda alapszakasz, 12- 13. forduló Bővebben...

Beszámolójanuár 11., 01:01

Békéscsaba - DVSC

Kézilabda alapszakasz, 11. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 28., 19:11

DVSC-Mosonmagyaróvár

Kézilabda alapszakasz, 10. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 13., 12:11

A Függetlenség Napja Varsóban

Marsz Niepodległości  Bővebben...