Beszámoló

november 13., 12:11

A Függetlenség Napja Varsóban

Marsz Niepodległości

 

Vasárnap késő este indultunk neki a közel 700km-es távnak 3 kisbusszal és egy kocsival, egy kisbusznyi debreceni, továbbá a Ferencváros részéről voltak még érdeklődők. Hódos előtt csoportkép, indulás a cél felé. Az út italozgatással telt, és sok megállóval, ahogy ez szokott lenni...Rzeszówban is megálltunk kora reggel, kis pihenés és indulás tovább.

Az érkezés hétfő kora délutánra volt tehető, ekkor elfoglaltuk a szállásunkat Varsó központjában egy Hostelben. Betértünk a város egyik szurkolói shopjába a PATORIOTS-ba, itt mindenki vehetett magának annyi pyrot amennyit akart másnapra/otthonra, valamint ruhákat, amelyek csúcsminőségűek voltak! Este újból előkerültek az italok, már kicsit csínjával, hisz másnap azért résen kellett lenni, de azért sokan, csúnyán elhajlottak a jóféle lengyel vodkától.  Pár óra alvás után kelhettünk is nagyjából 10 óra fele, mi még újból felkerestük a szurkolói boltot, itt már csekkolták szépen az embereket a yardok, igazoltatás, pyrok ellenőrzése, stb. Vissza szálláshoz, itt összeálltunk, és mentünk a rendezvény helyszínére.

Minden sarkon természetesen brigádok, ismerős, és teljesen ismeretlen. ámbár annál masszívabb társaságok gyülekeztek. Megérkeztünk a térre ahonnan indult a menet, összeálltunk, kihúztuk a kiírásunkat:  - POLAK, WEGIER DWA BRATANKI! - begyújtottunk jópár tüzet, hanggránátot. Pár felszólalás és skandálás után elindult a hosszas séta a városon át, rengeteg tűz, stroboszkóp, hanggránát , talán több volt, mint amit itthon Magyarországon elhasználtak az utóbbi 10 év alatt a magyar csoportok együttvéve. [biggrin.gif] A menet során nagyjából végig együtt tudtunk maradni, aztán a Nemzeti Stadionnál mozdultak a huliganok előre és megkezdődött a harc a policijával [ninja.gif] . Erős könnygáz, vízágyú, félbe is szakadt a rendezvény, egyúttal vége is lett. Rengeteg sérült rendőr, és előállított kibice. Ez volt a mérlege az idei Marsz-nak. Kisebb időzés után metroval tértünk vissza a szállásunknál lévő kisbuszokhoz, és irány hazafele. A visszautat már sokkal hamarabb megtettük, fele annyi megállóval. Szerda délelőtt már itthon is voltunk.

Egy nagyszerű túrán vagyunk túl, és rengeteg pozitív tapasztalattal térhettünk haza!

ZAWSZE RAZEM, MINDIG EGYÜTT!


Nándi, Locomotiva Gruppo

További beszámolók

Beszámolójúlius 23., 00:07

Skonto FC- DVSC

Debrecen on tour Riga Bővebben...

Beszámolójúlius 13., 02:07

FK Sutjeska - Debreceni VSC

Debrecen on tour Niksic Bővebben...

Beszámolómájus 23., 12:05

DVSC- Békéscsaba

Kézilabda rájátszás Bővebben...

Beszámolómájus 02., 13:05

Siófok KC-DVSC

Kézilabda rájátszás Bővebben...

Beszámolómájus 02., 12:05

DVSC- Dinamo Bukarest

Edzőmérkőzés a Nagyerdei Stadionban Bővebben...

Beszámolómárcius 13., 23:03

DVSC- Békéscsaba

NB1 Alapszakasz, 22. forduló Bővebben...

Beszámolójanuár 20., 15:01

DVSC-Fehérvár KC és Vác-DVSC

Kézilabda alapszakasz, 12- 13. forduló Bővebben...

Beszámolójanuár 11., 01:01

Békéscsaba - DVSC

Kézilabda alapszakasz, 11. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 28., 19:11

DVSC-Mosonmagyaróvár

Kézilabda alapszakasz, 10. forduló Bővebben...

Beszámolónovember 13., 13:11

Siófok KC-DVSC

Kézilabda alapszakasz, 9. forduló Bővebben...